Një ngjarje e rëndë ka ndodhu pasditen e sotme në Itali. Një avion ushtarak është rrëzuar në Torino dhe për pasojë ka humbur jetën një vajzë 5-vjeçare dhe janë plagosur prindërit e saj dhe vëllai.

https://youtube.com/watch?v=4AwQq_OV64M%3Fsi%3DwXBB4BRpsgXKtXFK