Mbrëmjen e djeshme, emisionit “Për’puthen” iu bashkua një konkurrente e re.

Vajza, e cila mori menjëherë vëmendjen për shkak të stilit quhej Sara Malaj, një 22-vjeçare që jetonte në Athinë.

Shumëkujt, portreti në fjalë mund t’i jetë dukur familjar dhe jo më kot, kjo nuk është hera e parë që e shihni vajzën!

Bëhet fjalë për një bashkëpunim mes Sarës dhe Don Phenom-it, ku  22-vjeçarja mori vëmendjen e portaleve për shkak të fotografive te bukura ne videoklip./Blic/