Lufta e Tretë Botërore, një tërmet katastrofik dhe një ‘anti-Krisht’ i tretë mund të jenë rezervuar për Tokën, nëse duhet të besojmë astrologun francez të shekullit të 16-të dhe orakullin Nostradamus. Parashikimet e të cilit më parë janë kredituar me parashikimin e Sulmit të 11 shtatorit dhe ngritjen e Adolf Hitlerit.

Michel de Nostredame, emri i të cilit shpesh latinizohej si Nostradamus, ishte i njohur për librin e tij në vitin 1555 Les Prophéties, në të cilin ai ndau një total prej 942 poezish të shkurtra që parashikonin ngjarjet e ardhshme që çuan deri në vitin 3797.

Një seri e re dokumentare me tetë pjesë në Discovery + eksploron disa nga profecitë e tij, me ekspertë që ndajnë interpretimet e tyre novatore për të zbuluar ‘shkatërrimin që do të na shkaktohet së shpejti nga tërmetet, përmbytjet, zjarri, lufta bërthamore, sëmundjet, goditjet e asteroideve dhe më shumë’.

Nostradamus, i cili vdiq në 1566, besohet nga shumë të ketë parashikuar sulmet e 11 shtatorit në Nju Jork, Zjarrin e Madh të Londrës dhe madje ngritjen e Hitlerit, midis katastrofave të tjera. Por me një total prej 942 profecish në librin e tij, disa thonë se ka edhe shumë të tjera që do të vijnë duke përfshirë një tërmet katastrofik që do të godasë Kaliforninë dhe lumin Misisipi të ndahen në gjysmë.

Faxnews

Previous article“Do të hapim qindra vende pune”, Kryemadhi prezanton programin për Bujqësinë: Do të investojmë rreth 200 milionë euro në vit te fermerët
Next articleShtyhet afati i bllokimit të Kapshticës deri më 8 mars