Një operacion i përbashkët policor është zhvilluar mes Shqipërisë, Italisë dhe Gjermanisë.

Mësohet se tre persona janë arrestuar në Shqipëri për llogari të Italisë.

Operacioni u zhvillua ndaj një organizate kriminale që merret me trafikun e drogës.

Vijon..