Një nga personat të arrestuar në kuandër të operacionit “Tempulli” është edhe Sajmir Rexhepi i njohur si Ujku i Cërrikut.

një foto mes agjentit të infiltruar të policisë dhe Ujkut të Cërrikut.

FOTO-EKSKLUZIVE dhe PËRGJIMET që çuan “Ujkun e

Përgjimet

Agjenti (K): Hë ujk, e more? Gjysëm është?

Saimir Rexhepi (Ujku): Tall k…ti, e ke k..derre fare

K: E ke mall të mirë lali?

Ujku: Nuk të bëj be kot ty unë!

K: A është i mirë të paktën o vlla ?

Ujku: Ore qafsha të gjithë e merr gjithë Cërriku.

Sipas policisë rezulton se shtetasit Saimir Rexhepi (alias Ujku Cërrikut) është drejtpërdrejtë i përfshirë në veprimtarinë kriminale të shitjes së lëndëve narkotike.

U bë peshimi i tyre dhe rezultoi me peshë të përgjithshme 1.02 kokainë.