Belinda Balluku: Shqipëria po vizitohet se sot ka infarstrukturë sepse ka porte dhe aeroporte që funskionojnë më së miri. Sepse ka insfrastrukturë hotelerie që nuk lë gjëe pët të dëshiruar. Kemi arritur këtu në sajë të një pune të përbashkët. Kemi arritur se kemi vënë një qëllim ta kthejmë në një vend turistik, sepse Zoti ka qenë bujar me ne, na ka dhënë detin, malin, lumin. Na ka dhënë edhe lumin e fundit të egër në Europë. Na ka dhën edhe krahë të fortë për të punuar.