Pogradec-Lin pranë fshatit Piskupat. Drejtuesi i kamionit humb kontrollin dhe del nga rruga bllokon qarkullimin e automjetve prej më shumë se 15 minutash. Policia në venndgjarje po punohet për zhvendosjen e kamionit.

Drejtuesi i kamionit ka marrë lëndime deklaron për policinë se e humbi kontrollin pa e kuptuar dhe se ka dyshime për vaj në rrugë.

Priten informacione të mëtejshme.

Previous articleCilët janë dhjetë sportistët më të paguar në botë në vitin 2023?
Next articlePas lindjes së djalit, Fifi ndan me publikun një tjetër lajm të bukur