Përmes një postimi në Facebook, kreu i shtetit i thur elozhe shkrimtarit nga Devolli

Ilir MetaDritëroi ynë i madh dhe i paharruar dritëron përjetë në çdo varg, libër, mesazh e këshillë të mençur, që na la trashëgim të gjithëve.