Pa diskutimin më të vogel  PSD  do të jetë  Partia që do të formojn ë shumicën e  Këshillit të Bashkisë  në M.Madhe. Ky duket që është një realitet I prekshë  për dy arsye: E para ;Lista e  kandidatve për antarë këshilli të Bashkisë mësohet se është  një nga listat  më përfaqësuese, jo vetëm ederi tanishme, por edhe aq sa  kemi info  nga subjektet e tjera politike.  E dyta; qëndron edhe në faktin se   socialdemokratët përherë kanë treguar së   këshillin e Bashkisë  nuk e ngrejn kartonin jeshil  për “hatrin” e askujt tjetër , vetëm për” hatrin “ dhe interesin e 

Tom Doshi Resignation Paves Way for Possible PS/PSD Collaboration in New  Parliament - Exit - Explaining Albania

  votuesve ne veçanti dhe të gjithë qytetarve në përgjithësi.Ndaj drejtuesi p;olitgik I asocoialdemokratve  në M.Madhe Ardian Hysaj tanimë  ka dorzuar dokumëntat e  kandidimit të listës  së kandidatve.Nderkaq  një nga  bindëshmërit për   këtë  rrëzultat   pozitiv që pritet është edhe mbështetja politike që u jep malësorve të tij  njëri ndër gjigandet  e spektrit politik të së majtës  Kryetari iPSDSH   Tom Doshi.

Përshkrimi i fotografisë nuk është i disponueshëm.
Previous articleNëse zgjedhjet do të zhvilloheshin sot kë do të votoni për Elbasanin ?
Next article“Të bëhemi bashkë për Mallakastrën”, Agron Kapllanaj: Mallakastra mund të bëhet dhe do të bëhet