Keshilltaret e PSD M.Madhe kane derguar sot foto me pamje nga Shkolla fillore e fshatit PREMAL ne Njesine Administrative KASTRAT.✅️Ne materialin e derguar thuhet se ketu ka numer shume te ulët nxenesish (nuk dihet numri) por qe mesojne ne kushte teper te veshtira. ➡️17.10.2023

Previous articleSokol Sadushi zgjidhet Kryetar i Gjykatës së Lartë
Next articleMbyllet pjesa e parë, Shqipëria dominon me lojë dhe rezultat ndaj Bullgarisë