Kjo është lista e nëntë me emrat e përfituesve nga programi i grantit, për rikonstruksion të banesave të dëmtuara nga tërmeti, në bashkinë Durrës.

Sot është lajmëruar mbledhje e jashtëzakonshme e këshillit bashkiak dhe pjesë e rendit të ditës është dhe miratimi i kësaj liste.FOTO

Top Channel