Një fenomen i pazakontë natyror ka ndodhur në Ulqin të Malit të Zi. Ky fenomen që është regjistruar në pjesën e detit, është krahasuar dhe me një tornado.

Nga pamjet vihet re se në horizontin e hapur, aty ku deti bashkohet me qiellin, një kolonë ajri ka dalë me shpejtësi./abcnews.al