Moti i keq ka shkaktuar rënie inertesh në aksin Elbasan-Qafë Thanë në fshatin Pishkash. Policia apelon për kujdesh gjatë udhëtimit, ndërkohë firma kontraktuese pritet të fillojë punën për pastriminin e inerteve dhe lirimin e rrugës./Egnatia news