Liderët e BE dhe Ballkanit Perëndimor kanë shkrepur foton zyrtare, sipas protokollit, në kuadër të Samit të Procesit te Berlinit, i cili po mbahet në Tiranë.

Ndërkohë, grupe valltarësh kanë përformuar valle me motive kombëtare shqiptare dhe vendeve të tjera para liderëve duke dhuruar një atmosferë fantastike, në hyrje të  Piramidës.

Lajmi në përditësim…

Previous articleSamiti i Procesit të Berlinit, liderët bashkohen për foton familjare
Next articleKur ‘të gjithë sytë’ nga Samiti, Lulzim Basha i shkon në Presidencë Begajt