Trupi i një gruaje është gjetur mbrëmë në një hotel në Trstenik.

Sipas informacione vetë para nga terreni, ajo është qiramarrëse e këtij akomodimi. Jo zyrtarisht dyshohet se ajo kishte dy-tre ditë që kishte vdekur.

Siç raportojnë mediat, bëhet fjalë për qiramarrësin E.S, i cili sipas rrëfimit të qiramarrësit ishte këngëtare, sepse në momente të caktuara e ka dëgjuar që këndonte.

Në trup nuk janë vërejtur gjurmë dhune dhe për momentin nuk ka rrethana të dyshimta që mund të tregojnë për vepër penale.

Previous articleBanka Botërore: Çmimet e larta, kontratat PPP dhe fatkeqësitë natyrore rrezikojnë perspektivën ekonomike të Shqipërisë
Next articleNASA bëri fotografi të pabesueshme të botës me më shumë vullkane në sistemin diellor