Shkelën rregulloren e Kuvendit, përjashtohen me 10 ditë Bardhi dhe deputetët e tjerë të opozitës

vijon…

Previous articleKanabis dhe kallashnikov, shpallen në kërkim 2 vëllezërit
Next articleShkencëtarët konfirmojnë se kontinenti amerikan ishte i banuar më herët se sa mendohej