Kryetari I PSD qarku Elbasan Erion Murataj ka ndarë mesazhin e tij në rrjetet sociale me rastin e 8 marsit!

Postimi I plotë

“Është fat për një burrë të ketë ngrohtësinë e krijueses së tij çdo ditë, e po ashtu është fat që në krah të kesh të ngjashmen e krijueses tënde për pasardhësin tënd.
Në këtë kohë të vështirë me plot femra por shumë pak gra e nëna, 8 Marsi është një ditë që tejkalon rëndësinë e derisotme.
Ndaj me perulje dhe respekt do ti uroja çdo nëne dhe gruaje gëzuar 8 marsin, duke i kërkuar përulesisht të vazhdojnë e të qëndrojnë të tilla.
Sa më shumë të qëndroni nëna dhe gra ju aq me shumë burra do të këtë shoqëria”.