Nga Erion Murataj!
S’ka më dilema, kush vijon të besoj përrallën e Ballkanit të shqyer apo Europës së ndershme e parimore sot mori përgjigjen.
Kthimi i Europës dhe Ramës në tezen e dashur për Serbinë sa herë kjo e fundit i vinte zjarrin jorganit për një plesht dështoi.
Serbia ngriti spirancën drejtë frontit Ruso-Kinez pa kthim.
E sot nuk ka asnje bir nëne apo bir ku*ve siç thoshte kryeministri dikur të besoj më se shtëpia publike e Ballkanit të hapur mund ta joshi më Serbinë.
Për këdo që s’ka ato që varen ta thotë mirë është të bëhet gati sepse së shpejti ngjarja e Banjskës do të duket një shfaqe paqësore.
Serbia nuk shkoj për të shitur karrota në këtë aleancë kush beson ende tek këto përralla të vazhdoj të blej krem e të lyhet se me gjasë do ti hyj në punë së shpejti .
Mamallaret dhe baballaret e kombit ton shqiptar bëjnë mirë të fillojnë të pastrojnë tunelet e ato pak bunker që kanë ngelur .
Së shpejti do duhen burrat , tik-toksa dhe instagramse atdhetare bashkohuni .