Protestuesit e opozitës kanë rrëzuar barrierën metalike të vendosur para kordonit të policisë në hyrje të Bashkisë së Tiranës.

Ata kërkojnë të futen me forcë në godinë, por nuk lejohen nga policia.

Ndërkohë më herët, Tedi Blushi ka tentuar që të futet me forcë në bashki, duke “kapërcyer” mbi kokat e protestuesve, por është ndaluar nga policia.

Ai ka kaluar mbi rrethimin metalik, teksa në dorë mbante një flamur kombëtar. Blushi tha se do të jetë i pari që do të futet dhe se nuk do mund ta ndalojnë, pasi sipas tij këshilltarët e opozitës duan që të futen në mbledhje dhe në zyrat e tyre në bashki.

Top Channel