Nga Erion Murataj

Po, disa do të më thonë ‘ça po thua?
Po!
Pas puthjes e lëpirjes me Gaz Bardhoshen rradhën e ka çuni i Saliut, Luli.
Gjasat dhe skakiera të çon drejt këtij zhvillimi.
Ska dyshim se është lëpirje pa moral por për ata që dashurojnë Berishën s’përbën lajm.
Kam qejf të shoh fytyrat e atyre që janë kris me libër kur të puthen sërisht Luli dhe Saliu.
Dua të shoh se si do të justifikohen që lanë Ramën të bëj çtë dojë për vite me rradhë e kapën qysqi e hunj kundër shoshoku.
Skam pikpyetje për Mulin , Bardhoshen apo të tjerët .
Kur ti pyesin ata që u rrahën për 8 janarin do thonë: “Vari mo ….. 8 janarit rëndësi ka ‘ça thotë “doktori”.
E për ata që e neverisin këtë orgji të fëlliqur Rama -Berisha-Meta-Luli u them se të zgjedhësh një model moral nuk është tradhti por atdhedashuri.