Në Elbasan aplikohet për herë të parë votimi dhe numërimi elektronik.

Por zgjedhësit e moshuar kanë hasur vështirësi për të votuar në mënyrë elektronike. Ata janë ndihmuar nga fëmijët apo shoqëruesit për të votuar.

Previous articleShqipëria zgjedh kryebashkiakët e rinj, Policia: Deri më tani situatë e qetë pranë qendrave të votimit
Next articleSurprizë në Elbasan/PSD e Tom Doshit, forcë e dytë për këshill bashkiak