Anketa e kryer nga Egnatia News në filli të procesit votimit nxjerr forcë të parë Partinë Socialiste për këshill bashkiak me 36.7% e ndjekur me Partinë SocialDemokrate të Tom Doshit e cila drejtohet në Elbasan nga Erion Murataj me 17.7% .

Ndërkohë “Bashkë Fitojmë” dhe PD zyrtare ndajnë së bashku 13.4% dhe  9.6% , ndërkohë partitë e tjera janë 3 % dhe 5%.

Kujtojmë se Partia SocialDemokrate ka bërë një fushatë agresive e barabartë me dy forcat e tjera të mazhorancës dhe opzitës.

Previous articleVotimi elektronik në Elbasan, të moshuarit hasin vështirësi, ndihmohen nga fëmijët
Next articleProblemet me pajisjen PEI ‘cënojnë’ edhe Ramën, çfarë po ndodh në Surrel