GJKKO ka dënuar me 25 vite burg Klevis Allën, me 6 vite burg Besjan Xhixhën, 5 vite burg Enver Divën, Gjykata e posacme ka pushuar të gjitha akuzat ndaj Altin Ndocit të dyshuar për vrasjën e Dorjan Shkozës dhe Anxhelo Avdija.

Ndoci akuzohet si pjese  e vrasjës së Besmir dhe Viktor Haxhia.Implikkmi i tij në këto krime doli pas dëshmisë së Klevis Allës.Në atë kohë ai rrëfeu se në ngjarjë ka marr pjese edhe Altin Ndoci.

Por ndryshe ka rrëfyër bashkpuntori i drejtësisë Nuredin Dumani i cili ka dëshmuar se Altin Ndoci nuk ka qënë i përfshirë në këto 2 vrasjë më Durrës. Mbrojtja i kërkoi gjykatës pushim te akuzave, për të cilën gjeti miratim të togave të zeza