Kuvendi  i dërgon SPAK-ut vendimin për autorizimin e arrestimit të Berishës

“Bashkelidhur ju dergojme: Vendim nr. 127/2023 “Per kerkesen e Prokurorise sẽ Posaçme kunder Korrupsionit dhe Krimit te Organizuar. Tirane, per dhenien e autorizimit per arrestimin/heajen e lirise sẽ deputetit Sali Berisha, nëpermjet zevendesimit te mases sẽ sigurimit”

Gjithashtu, bashkelidhur ju dergojme edhe raportin rekomandues te deputeteve te shumices

parlamentare, anëtare te Keshillit per Rregulloren, Mandatet dhe Imunitetin, dhe raportin rekomandues te deputetit Enkelejd Alibeaj, anëtar i Keshillit per Rregulloren, Mandatet dhe Imunitetin,

Duke ju faländeruar per bashkepunimin”- thuhet në njoftim.

Top Channel