Alarm për bombë në Tiranë tek drejtoria e kufirit dhe migracionit .Pritet njoftim zyrtar

Vijon…./Egnatia news

Previous articleGjendet një çift i vdekur në rrugë, mister shkaqet
Next articleBordi ndryshon sërish çmimet e karburanteve, nafta ulet me 2 lekë për litër, benzina me 5 lekë