Albina dhe Familja Kelmendi kanë performuar në skenën e Eurovision 2023.

Përfaqësuesja e Shqipërisë, me këngën “Duje” synon sot suksesin. Përmes vokalit dhe interpretimit brilant, Albina dhe Familja Kelmendi i dha publikut europian një krijim muzikor me traditë të zhanerit baladë me motive nga Ballkani.