Xhuljano Visha, një nga bashkëpunëtorët e ekzekutimit të biznesmenit Behar Sofia, është kushuriri  i Nazime Vishës, 27 vjeçares që para 8 vitesh vrasu abuzuesin e saj.

  • Nazime Visha, 27-vjeçarja e lindur në Zall Bastar, 8 vite më parë qëlloi me breshëri automatike Fiqiri Muçën. Ky i fundit, baba i 5 fëmijëve u vra nga e reja, 4 vjet pas lidhjes intime që kishte me të. Policia gjeti 29 gëzhoja automatiku në vendin e ngjarjes. Ajo kishte zbrazur ndaj burrit që e kishte përdhunuar prej moshës 14 –vjeçare plot një breshëri kallashnikovi. Nazime Visha u dënua me 10 vjet burg. Kreu 4 dënimin prej 4 vjetësh dhe u fal nga Presidenti i Republikës, me propozim të Ministrit të Drejtësisë.

  • Lajmi i Fundit