Enca dhe Bebe u bënë në një ‘live video’ në Instagram duke surprizuar ndjekësit.

Enca i propozon Bebe-t të bëjnë një këngë së bashku dhe Bebe përgjigjet e entuziazmuar.

Enca: Do të doja të të kisha ty në këngën e radhës…
Bebe: Le ta bëjmë
Enca: Do të isha shumë e lumtur
Bebe: Duhet të jetë një këngë më ritme shqiptare
Enca: Mund të fillojmë, kam diçka në mendje.
Sa njerëz do e kishin pasur qejf një bashkëpunim Bebe-Enca?
Enca ka premtuar disa surpriza për këtë vit dhe ndoshta bashkëpunime të këtyre përmasave është në planet e saj.

Top channel