Presidenti i SHBA Joe Biden ka mbërritur në Tel-Aviv, mes protestave pas  shpërthimit vdekjeprurës  në një spital në Gaza, ndërsa zyrtarët izraelitë dhe palestinezë akuzojnë njëri-tjetrin se kush ishte fajtori.

Zyra e kryeministrit izraelit ka publikuar një transmetim të drejtpërdrejtë të Joe Biden që mbërrin në Tel Aviv.

Shpërthimi shënon një fazë të re të rrezikshme në luftën e Izraelit me Hamasin, e cila kërcënon të përhapet në rajon.

Me vizitën e tij, Biden kërkon të demonstrojë mbështetje të vendosur për Izraelin, ndërsa ai punon për të eliminuar Hamasin, duke kërkuar gjithashtu mënyra për të lehtësuar vuajtjet humanitare në Gaza./abcnews.al