Ish-ministri i mjedisit Lefter Koka u dënua me 5.8 vite burg për dhënien me koncension dhe ndërtimin e Inceneratorit të Elbasanit

Ndërsa ish-vartësi i tij  Alqi Bllako, u shpall i pafajshëm.me 6.8 vite burg është dënuar administratori i kompanisë koncensionare Klodian Zoto dhe Mirel Mertiri.

Stelja Gugallja u dënua me 4.8 vite burg. 

Dy kompanive Albtek shpk dhe Itegradet technology Shpk u ndërpritet kontrata e personit juridik duke i kaluar aksionet shtetit.

Lefter Kokës i sekuestrohen asetet në vlerën e kurrupsuonit. Kokës i konfiskohet kantina e pijeve deri në masën e korrupsionit të kryer.

Vijon