Le te themi që me fitimin në Georgia Joe Biden  është President i Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Georgia ka 16 mandate elektorale dhe duke ditur që Joe Biden i duhen vetëm 6 mandate elektorale , ai tashmë është Presidenti i Amerikës.

Kujtojmë se në Georgia janë numëruar 99% e votave dhe Joe Biden ka arritur të përmbys rezultatin dhe është 917 vota në avantazh ndaj Trump (10.54)