Kukësi ka nisur me shpërndarjen e materialeve zgjedhore vetëm pak orë para nisjes së procesit të votimit.

Në KZAZ 11 ka mbetur vetëm materiali zgjedhor i tre qendrave pa u shpërndarë.

Ndërsa në të gjitha vendet e tjera të përcaktuara është bërë shpërndarja e elementëve të nevojshëm, përfshirë Hasin dhe Tropojën.