Shpërndarja e materialeve zgjedhore ka përfunduar normalisht në bashkinë Berat.

Në këtë bashki janë 118 qendra votimi dhe dy KZAZ, 65 dhe 66.

Previous articlePërfundon dorëzimi i materialeve zgjedhore në Lezhë, në Kurbin vijon ende
Next articleDrejt përfundimit shpërndarja e materialeve zgjedhore në Kukës