Hank the Tank, ariu hajdut që hyri në 21 shtëpi në Kaliforni në kërkim të ushqimit, është transportuar në Kolorado.

I quajtur “Hank the Tank” nga vendasit për shkak të madhësisë së tij, ariu femër është përgjegjës për të paktën 21 vjedhje të shtëpive të konfirmuara nga ADN-ja dhe dëmtime të mëdha pronësore në zonën e South Lake Tahoe, Kaliforni që nga viti 2022.

Ariu i madh u kap nga një biolog i kafshëve të egra dhe u dërgua në një strehë kafshësh në Kolorado. Këlyshët e saj u dërguan në shpëtimin e kafshëve të egra të qarkut Sonoma në Petaluma.

Departamenti i Peshkut dhe Kafshëve të Egra në Kaliforni (CDFW) gjithashtu publikoi foto të “kapjes” së saj.”

Previous articleLAJM I FUNDIT/ Tërmeti fortë shkund Serbinë, lëkundjet ndihen edhe në Kosovë
Next articleMaretë Plot Mrekulli – Vlerat dhe Vetitë Unike të Traditës Shqiptare