Përveç të ftohtit dhe vështirësive që sjell dimri, të gjithë bien dakord se magjia e borës është emocionuese.

Për disa, dimri ka të bëjë me të ftohtin dhe trishtimin; për të tjerët, gjithçka ka të bëjë me ndërtimin e plakut të borës apo thjesht vizatimet në dritaren e veshur me avull në mëngjes.

Me siguri do të doni të shihni vepra arti që bora dhe ngricat kanë krijuar. Bright Side sjell disa pamje përrallore nga vende të ndryshme të botës, ku dimri është vërtet i acartë.

Top Channel

Previous articlePamjet/ U gjet i vdekur në bazën e Pashalimanit, identifikohet 60-vjeçari
Next articleSkandali i Tires/ Rama: Arrestimet janë një mesazh i qartë! Autonomi të spitaleve, mjekët do paguhen me orë pune