ELBASAN- Stuhia e dëborë që ‘pushtoi’ të gjithë vendin tonë ditët e fundit, ka lënë pas shumë problematika, që nga bllokimi i rrugëve e deri tek dëmtimi i rrjeteve elektrike.

Së fundmi në Elbasan, autoritetet përkatëse kanë zbritur në terren ku po rregullojnë linjat elektrike të dëmtuara nga era dhe bora.

Në video e siguruar nga Top Channel shihen punonjësit që po mundohen te ngrenë në këmbë shtyllat e tensionit për të rikthyer energjinë.

Top Channel