Është tentuar të grabitet gjate nates xhamia Mbret ne lagjen Kala.

Persona të maskuar kane tentuar të marrin arken qe grumbullohen para ne ndihme te te varferve.Vec demeve materiale nuk ka pasur probleme të tjera.

Ngjarja po hetohet nga policia e Elbasanit ./Egnatia News

Previous articleNjerëzit kanë lënë duhanin duke përdorur këto mënyra të thjeshta
Next articleDiell dhe temperatura deri në 17 gradë Celsius, ky është parashikimi i motit