Vihet në pranga drejtori i shërbimit zjarrfikës së Cërrikut, Artion Taçi. Mësohet se ai akuzohet për ushtrim ndikimi të paligjshëm dhe krim zgjedhor.

Arrestimi është bërë nga Agjencia e Mbikëqyrjes Policore. Po ashtu në pranga janë vënë edhe vartësit e tij, Agiano Dinoshi, Adnand Xhelili, Alban Shima, Armand Gjoka.

drejtori dhe vartësit e kanë dhënë vërtetime false subjekteve që kishin detyrime, ndërsa kanë marrë pjesë  aktive në zgjedhje në një kohë që e kanë pasur të ndaluar.

Previous articlePediatrit dhe prindërit në SHBA apel autoriteteve: Ndaloni shitjen e pijeve energjike për fëmijët
Next articleShefi i zjarrfikëses dhe vartës të tij ndikuan në zgjedhje, AMP njoftim zyrtar për 5 të arrestuarit në Cërrik: Në kërkim 64-vjeçari