Pas marrjes se mandatit ne Keshillin bashkiak te Elbasanit kryetari I Socialdemokrateve per qarkun, Erion Murataj ka ndare nje postim ne rrjetet sociale duke falenderuar te gjithe ata qytetare qe votuan PSD ne zgjedhjet e 14 majit. Murataj ka percjell edhe nje mesazh te forte per politiken duke shkruar: “Gati për 2025 ! 

10 mandatet e PSD në këshillat bashkiak të qarkut Elbasan janë për ne borxh që ua kemi qytetarëve dhe jo kryetarëve ! 

Nga sot fillojmë punën për të shpërblyer besimin e cdo qytetari që besoj tek ne.“ 

Previous articleKush është avokatja, e para shqiptare që zgjidhet kryebashkiake në Itali?
Next articleMoti për ditën e sotme