Numërimi në Lushnjë, deri më tani tregon që në avantazh është kandidatja e PS-së, Eriselda Sefa.

Janë numëruar 2 kuti nga 156 që janë në total dhe rezultatet tregojnë që Eriselda Sefa ka marrë deri më tani 280 vota, ose 57.85 %.

Ndërkohë kandidati i Bashkë Fitojmë, Eduart Sharka ka marrë 204 vota ose 42.15 %.

Previous articleVendoret në Tiranë/ Gara kryesisht mes Veliajt dhe Këlliçit, Bejko shumë vota pas
Next articlePusteci fitohet nga PS-ja, Andon Kolefski 634 vota para kandidatit të opozitës