Në kutinë e parë të numëruar në Tiranë, në KZAZ 32, Beind Këlliçi është 4 vota para Erion Veliajt. Shumë vota pas është kandidati i PD-së Roland Bejko.

Numërimi ka filluar dhe në KZAZ 31, ku nga 4 kuti të numëruara prej 56 të tilla, në krye është Erion Veliaj me 201 vota, ndërsa Këlliçi me 100 të tilla.

KZAZ 31:

 • Erion Veliaj 201
 • Belind Kelliçi 100
 • Roland Bejko 9
 • Arlind Qorri 17
 • Marko Dajti 1

KZAZ 32 QV 1710:

 • Arlind Qori  12 vota
 • Marko Dajti  1 votë
 • Lajla Pernaska 3 vota
 • Erion Veliaj 92 vota
 • Belind Këlliçi 96 vota
 • Roland Bejko 16 vota
Previous articleNë Bashkinë Durrës nuk ka nisur ende numërimi/ Numëruesit e opozitës nuk paraqiten te KZAZ 24
Next articleEriselda Sefa kryeson garën për Lushnjën, numërohen 2 nga 156 kutitë