Kanditati i opozitës Fredi Beleri, i cili u shpall fitues në zgjedhjet vendore të 14 majit për bashkinë e Himarës do të dalë përpara Gjykatës së Posacme ditën e hënë në orën 13:00 për vlerësimin e  masës së sigurisë edhe nga kjo gjykatë pasi Vlora shpalli moskompetencë.

Gjyqtare që do shqyrtojë kërkesën e masës së sigurisë është  Atalanta Zeqiri, ndërsa SPAK, do të përfaqësohet nga Dorina Bejko.

Lajmi në përditësim…

Previous articleVeprat penale në zgjedhjet e 14 majit, Prokuroria: 9 kallëzime nga subjektet politike dhe 6 të arrestuar
Next articleRritja e pagave, Ibrahimaj: Paga e presidentit më e larta, deri në fund të mandatit paga minimale 45 mijë lekë