Në konferencën e jashtëzakonshme për mediat për ngjarjen dhe situatën e rëndë në Veri të Kosovës të krijuar nga sulmi i armatosur ndaj rajonit të Policisë së Leposaviqit, një prej gazetarëve të pranishëm tha se ka dyshime se agresorët që vranë një polic dhe vijojnë betejën në një manastir, janë pjesë e grupit famëkeq të mercenarëve “Wagner”.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Falbini2017%2Fvideos%2F1938325106552521%2F&show_text=false&width=560&t=0

Lajmi në përditësim..