Një dokumentar i RAI 3, është kthyer në epiqendrën e debatit politik në Shqipëri.

Kjo, dhe pas reagimeve të njëpasnjëshme të kryeministrit Edi Rama dhe replikave të tij, me drejtuesit dhe gazetarët e televizionit Italian.

Në rrjet ndërkohë, ka vend dhe për humor.