Gjenden te pa jete nje çift te moshuarish ne fshatin Bodrishtë Bashkia Dropull. Burime jo zyrtare thone se te moshuarit kane pasur shenja dhune ne trup çka mund te thuhet se behet fjale per krim te ndodhur ndaj tyre. Te moshuarit jane Kosta Ilia 84 vjeç dhe Kleoniqi Ikia 88 vjeçe. Policia ka shkuar ne vendngjarje ku po merret me hetimin e ketij krimi makaber.