Gjykata e Lezhës ka ndryshyar masën e sigurisë për 6 të arrestuar e megaoperacionit “Tempulli2”.

Për një prej tyre është vendosur masa “detyrim paraqitje” dhe për pesë të tjerë “arresti në shtëpi”