Hakerat vijojnë me sulmet ndaj kibernetike në Shqipëri. Eksperti i IT-së Gent Progni bën me dije se hakerat tashmë kanë sulmuar edhe faqen e Këshillit të Lartë të Prorkurorsë (KLP).

Ende nuk bëhen me dije detaje dhe akoma pritet një reagim nga KLP-ja.

Kjo ndodh vetëm një ditë pas sulmit kibernetik ndaj INSTAT.