Shumë aktorë që kanë luajtur role së bashku kanë vendosur të jenë çift në realitet.

Aktorët kalojnë pjesën më të madhe të ditës në punë, me kolegët e tyre dhe mundësia që të njohin aty partnerin e jetës është e madhe. Ndoshta përpjekja për t’u përshtatur për rolin, i bën ata ta pëlqejnë ta njohin dhe ta pëlqejnë vërtet njëri-tjetrin.

Ndiqni foto-galerinë për t’u njohur me disa nga çiftet e preferuar të showbizit, që lidhjen e kanë nisur thjesht si rol për në film.

Top Channel