Opinionisti Arjan Konomi ndërsa ka komentuar puthjen e Jasminës dhe Andit i tha atij se ky veprim e çarmatosi fare.

Arjan Konomi: Ndodhi atëherë ku se pret, të çarmatosi fare o Andi. Iu prish mikroçipi fare hakerit të zemrave!

Andi: S’do me thënë që një puthje, e di…

Riniani: Unë vendosmërinë e Jasminës ja kam vënë re që në takim.

Jasmina: Unë dua ta shoh Andin dhe në sit uata të tjera.

Top channel

Previous articleIshin çift në rol dhe vazhduan të jenë në jetën reale/ Aktorët që u njohën me partnerin në punë
Next articleDibër/ Pas 3 ditësh izolim nga dëbora banorët e fshatit Fushë-Alie hapin rrugën me zetor