Sipas sondazhit të Rtv Ora dhe Antonio Notos, orientimi i votës në qarkun Elbasan nëse qytetarët do të votonin sot është si më poshtë:

43-47% do të votonin PS, 29-33% PD, 8-12% LSI, 4-6% PDIU dhe 7-11% partitë e tjera.

Ajo çfarë vihet re nga zgjedhjet e 2017 është fakti se PS, LSI kanë rënie dhe PD ka rritje.

Fuqinë në këtë qark e ka humbur PDIU, me më shumë se gjysmën e votave.

Vihet re se ka një rritje të elektoratit të partive të tjera nga 2017.

Slide 16
Previous articleBien me 3% të pavendosurit, moshat mbi 35 vjeç më “pesimistët”
Next articlePërfshihen nga flakët 2 makina në Elbasan, ishin të parkuara pranë Gjykatës